011/ 76 83 82

info@moersbv.be

Glasplaatsing

Glasplaatsing

Specialisatie: Bij ons vindt u de oplossing voor elk denkbaar probleem.

Bent u op zoek naar vakkundige oplossingen voor uw appartement in Antwerpen? Zoek niet verder! Ons team staat klaar om elke uitdaging aan te gaan die u ons stelt. Of het nu gaat om het omgaan met zware ramen van 1500 kg, het installeren van ramen tot de 9e verdieping, of het aanpakken van complexe glasinstallaties op verschillende locaties – wij staan voor u klaar.

Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan projecten, van grote gebouwen en appartementen tot industriële constructies, glasgevels, glazen daken, veranda’s, poolhuizen en meer. Wat de taak ook is, we hebben alle benodigde gereedschappen tot onze beschikking:

  1. Mini-kranen: Deze compacte maar krachtige kranen stellen ons in staat om te manoeuvreren in krappe ruimtes en zware lasten met precisie te behandelen.
  2. Spreiders (Evenaars): Onze spreiders zorgen ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld bij het tillen en plaatsen van grote en zware glaspanelen, wat zorgt voor een veilige en stabiele installatie.
  3. Vacuümheffers (Zuigers): Vacuümheffers zorgen voor een sterke en betrouwbare grip op glaspanelen, waardoor het gemakkelijker wordt om ze nauwkeurig en veilig te positioneren.
  4. L-haken (L-haken): L-haken zijn essentieel voor het bevestigen en vastzetten van glaspanelen tijdens de installatie, waardoor ze zelfs onder uitdagende omstandigheden op hun plaats blijven.

Als het gaat om het oplossen van complexe uitdagingen op het gebied van glasinstallatie, heeft ons team de kennis en apparatuur om alles aan te kunnen. We zijn klaar om elk project aan te gaan, of het nu gaat om werken op de begane grond, er tussenin, erin, tussen obstakels door, of zelfs op het dak. Daag ons uit met uw unieke eisen, en we zullen hoogwaardige oplossingen leveren voor uw appartement in Antwerpen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we rusten niet voordat uw project volledig succesvol is.

Schakel onze hulp in
bij al je projecten

Bekijk zeker onze andere diensten

Hijswerken algemeen

Verhuur

Transport