011/ 76 83 82

info@moersbv.be

Verhuur

Verhuur

Wij beschikken over een uitgebreid scala aan hijsapparatuur en -voertuigen om aan al uw glasplaatsingsbehoeften te voldoen:

  • Trekkers met zware kranen en diepladers: Onze krachtige trekkers zijn uitgerust met zware kranen en diepladers om zelfs de grootste glaspanelen veilig en efficiënt te vervoeren.

  • Autokranen van 30 tot 155 ton per meter, inclusief bediening: Onze autokranen zijn beschikbaar met bedieners en variëren in capaciteit van 30 tot 155 ton per meter, waardoor we zowel kleine als grote glasinstallaties kunnen uitvoeren.

  • Minikranen op rupsen: Onze minikranen op rupsen zijn zeer veelzijdig en kunnen zelfs via standaarddeuren manoeuvreren. Ze zijn uitgerust met hoofdlijnen C6 en C10, en we hebben twee BG 250 minikranen beschikbaar voor verhuur, met of zonder chauffeur, afhankelijk van uw behoeften.

  • Glaszuigers: Onze glaszuigers bieden een betrouwbare grip op glaspanelen en vergemakkelijken het nauwkeurig en veilig positioneren ervan.

  • Evenaars & C-haken: Onze evenaars en C-haken zijn cruciaal bij het bevestigen en stabiliseren van glaspanelen tijdens de installatie, wat zorgt voor een veilige en precieze plaatsing.

Met deze uitgebreide reeks hijsapparatuur en -voertuigen, samen met ons ervaren team, staan we klaar om elk glasgerelateerd project aan te pakken. Of het nu gaat om het plaatsen van glas op grote hoogte, het vervoeren van zware glaselementen, of het uitvoeren van delicate installaties, wij hebben de middelen en expertise om het te realiseren. Neem gerust contact met ons op en daag ons uit met uw specifieke vereisten – we streven naar niets minder dan uw volledige tevredenheid.

Schakel onze hulp in
bij al je projecten

Bekijk zeker onze andere diensten

Hijswerken algemeen

Verhuur

Transport