011/ 76 83 82

info@moersbv.be

Home-test

Onze diensten

Glasplaatsing

Hijswerken algemeen

Verhuur

Transport

Schakel onze hulp in
bij al je projecten

Over moers Bv

Welkom bij Moers, gevestigd in het schilderachtige Kortessem, België. Wij zijn trots om onszelf voor te stellen als uw lokale partner in hijswerken en glasplaatsing. Onze reis begon in 1991, en sindsdien hebben we een blijvende indruk gemaakt op zowel de lokale gemeenschap als daarbuiten.

Onze Kernwaarden:

Betrokkenheid bij Kortessem: We voelen ons diep geworteld in de gemeenschap van Kortessem. Onze betrokkenheid gaat verder dan zakelijke transacties; we zien onszelf als een integraal onderdeel van deze prachtige stad. Het begrijpen van de behoeften van lokale bedrijven en bewoners is voor ons vanzelfsprekend.

Kwaliteit en Precisie: Bij Moers staat kwaliteit en precisie centraal in alles wat we doen. Of het nu gaat om het tillen van zware glazen panelen of het zorgvuldig plaatsen van ladingen op specifieke locaties, we streven naar uitmuntendheid in elk detail.

Innovatie en Veiligheid: We omarmen innovatie als een drijvende kracht achter ons werk. Dit betekent dat we voortdurend zoeken naar nieuwe methoden en technologieën om de efficiëntie te verbeteren, zonder concessies te doen aan veiligheid. De veiligheid van ons team en uw project staat altijd voorop.

Onze Toewijding:

Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige hijswerk- en glasplaatsingsdiensten in Kortessem is onwankelbaar. We zijn er om uw projecten te ondersteunen en te helpen slagen, ongeacht de omvang of complexiteit. Onze ervaring, lokale expertise en toewijding aan uw succes maken ons uw betrouwbare partner in de regio.

Contacteer Ons:

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en de voordelen van samenwerking met Moers te ontdekken. Samen kunnen we uw projecten tot leven brengen, veilig en efficiënt. We kijken er naar uit om uw vertrouwde partner te zijn in hijswerken en glasplaatsing in Kortessem en daarbuiten.

Maak hier een offerte aan

Industrieweg 15,
3720 Kortessem

011/ 76 83 82

info@moersbv.be